29.4.2012

Nykyaika panee kilvoittelemaan oudoissa paikoissa. Lauseopin hämärissä

16.4.2012

Koko päivän matkustin mopolla rapaiseen lähiöön

10.4.2012

Onpa minulla taidekäsityskin: taulut otetaan seiniltä ja ripustetaan takaisin sotilassoittokunnan säestämänä.

9.4.2012

Maalarin vasemmalle puolelle ilmestyi keltainen kalteva lattia, ja hän tiesi mitä tehdä, heittää rojunsa siihen, ne liukuivat alas loistavaan rotkoon. Sitten hän kääntyi oikealle ja käveli kansallispuistoon nimeltä Ensimmäinen kevät. Koko aikana hänen mielessään ei käynyt putoamisen mahdollisuus. Puistossa hän saapui heti pienelle metsäasemalle ja nousi leikkijunaan.

7.4.2012

Ihmeellinen tunne, kiitää juuri varastetulla polkypyörällä, hän ajatteli, ja keksi heti perustaa yrityksen.

He saivat elämänsä järjestettyä niin kadehdittavasti että muuttivat asumaan näyteikkunaan.

6.4.2012

Kansainliitto julisti yleismaailmallisen räntäpäivän

Ohut mutakerros oli polun kaunistanut ja tehnyt siitä poikkeuksellisen liukkaan, tarkkanäköisenä hän jäi polun alkuun kuin se olisi ollut vastajäätynyt lampi, ja koki siinä yhden 1900-luvun murheellisimmista hetkistä.

3.4.2012

Tienesti

Olipa kerran kovin kaukainen haka. Ja siellä kiereksi kukkasissa muuan prinssi. Aivan erityisesti hän piehtaroi kissankelloissa. Alempana niillä seuduin oli joki, Niili nimeltään, pituus 6995 km. Tulipa päivänä eräänä alajuoksulta laiva, jonka kyytiin nousi tämä prinssi. Luulettekos että viihtyi laivassa tämä prinssi, kaukana haastaan? Eipä tietenkään, ja alkoi kaiholauluja raapustaa, tahtilajissa 3/4. Ja siitä siunaantui hänelle tienesti.