30.9.2013

Taivas suree
poncho läpinäkymätön pilvet
kuoli matkan varmistamalla
että he ovat punaisia​​.
 


Päivä on ollut hidasta
vaaleanpunainen pilvet odottavat
kertoa surun tuntuvat
syviä laaksoja.

29.9.2013

Savipapuja vuorella. Juna kiertää rotkon eli katedraalin. Palatseille tuhahtelijain armeeja retkellä kuusimetsässä.

26.9.2013

Synkkä pohjavire tarkoittaa, että roskaväki metelöi alakerrassa. Mene keräämään roskia eli kokoa itsesi = yritin keksiä nokkeluuksia mutten ollut tyytyväinen yhteenkään, kelvoton ilta kaikenkaikkiaan. Kurkotin päätyikkunasta kuin torniin lukittu: "Huu, kussa oppimestari?" Autot hakivat ja toivat lisää juhlijoita. Monta tuntia juhlien jälkeen käyn alakerrassa. Kaikki ovat häipyneet, paitsi iso mies tarttuu nilkkaani, makaa siis lattialla, kinuaa ryyppyä.

Tähtiteltta selässä nousee neliraajin yötaivaaseen.

Nimeni on pimiö

4.9.2013

Kriteeri: koneen oikoma

Kuinka sitä rohkenee voimistella kantavissa rakenteissa

Minulla ei ole tilaa tässä nummimökissä. Ikkunassa sateinen tie ja rovasti maha edellä joka päivä samaan kellonaikaan. Palvelustyttö tekee jollain tavalla tiettäväksi ettei löydä tärkeää rättiä. Lapset ovat käsittämättömiä, ainoa käsitettävä lapsi on minä itse.

Heittäisin palvelustyttöä esineellä jos se vain olisi arvoni mukaista, häpeällinen arvokkuus. Ikään kuin palvelustytttö olisi jonkinmoinen ylellisyys. Kurjuuden yläpuolella ei ole ylellisyyttä, vain tasa-arvo, jonka ihminen joka hyväksyy tai käy kirottuun taisteluun. Hyväksyn kaikenlaiset reiät seinissä, mutten kosteutta. Onko vettä välttämätöntä kantaa sisään? Käskisin koko kaikkiläträävän perheen ulos juomaan.

Perhanan hyinen skottisuo minun turmioni.