16.9.2014

Mitenpä sitä kuulisi naisenkorvalla miehenääntä

15.9.2014

Kannatan sellaista pasifismia, jossa sodat soditaan lasten päiväunien aikaan.

Hän tunki nenänsä joka naamariin, niin kuin naapurin karju sai kerran perunasäkin päähänsä ja rauhoittui, kuin olisi uskonut muuttuneensa näkymättömäksi.

14.9.2014

Oli valon maa, varjojen maa ja tirkistelijöiden maa, ja ne elivät rinta rinnan, ikään kuin toisistaan tietämättä, niin kuin emme tiedä naapurien liikkeistä silloin kun he eivät ole näkyvissä. Valon maa oli talonpoikainen, ja talonpojat olivat kovia heittämään varjonsa tirkistelemiensä tapahtumien ylle.

Hän asteli rauniokivien välissä, tänne viettävää multaista soraa, ei vielä auringon kuivattamaa, kadonnut ystäväni, antiikin loiste päänsä ympärillä. Minä otan vastaan kulloisessakin asemassani, olosuhteista ja vaatetuksesta en piittaa, kunhan saan karistettua häiritsevät penteleet ympäriltä. Joudummekin hakeutumaan usein metsään tai kujaan. Metsät paranevat ja saavuttavat ominaisen kuhinansa, kaupungit täyttyvät sellaisiksi kuin pitää, aaseilla ja skoottereilla. Koska me olemme palanneet.

Hän syventyi lahkeeseensa, ja viivytteli näin ikään alppimaisemissa, kunnes kohotti intiaanin-päänsä ja oli täten valmis ottamaan vastaan lautakuorman.

Tupakoinnin jälkeen oli paimenlaulun vuoro.

Kyllä minä tiedän mitä hakkelusta hormista lentää kun lämmitän uunia. Jos olette saavuttaneet yksimielisyyden jostain asiasta olette ehdottomasti väärässä. Itsepäisyyttä me kannamme Jumalan kunniaksi tähtien alla syysaikaan.

10.9.2014

Epätäydellisyys on loukkaavaa